Gebyre og fragt ved køb

Alle priser er incl. moms. (Dog er man logget ind som B2B kunde, vises priser uden moms)

Fri fragt ved køb over 499 Kr. !

Når du handler hos en webbutik på www.imall.dk betaler iMall fragten, hvis du handler for mere end 499 Kr., fra alle butikker på iMall.dk.

- du kan vælge imellem at få leveret i Post Danmark Pakkeshop, Døgnboks eller på en erhvervsadresse, hvor iMall betaler fragten eller DIREKTE i din postkasse for kun 25,00 Kr.

Køber du for under 499 Kr. - Koster det et håndteringsgebyr på KUN 29,- for pakkeshop eller en erhvervsadresse, og 45,- for levering på hjemmeadresse

HUSK at indsætte et firmanavn i kundedata/leveringsadresse, hvis du vil have mulighed for at vælge transport til en erhvervsadresse!!

Der er få undtagelser: (grundet ekstra omkostninger til transport af specielle produkter)

Handler du vin i webbutikken senzanome.dk : Køber du for minimum 499,- leverer vi GRATIS til en erhvervsadresse. Køber du mindre, er der et håndteringsgebyr på KUN 29,- for en erhvervsadresse, og 45,- for levering på hjemmeadresse

Handler du senge hos SengeComfort.dk: Her betaler man for levering med Danske Fragtmænd. Prisen er levering ved "kantsten" 499,00 kr i alt *)

Ben og topmadrasser kan købes på iMall´s normale betingelser

*) Prisen er gældende for levering til fastland og brofaste øer.

Forsendelser til "ikke brofaste øer" og "øvrige Skandinaviske lande", kontakt venligst kundeservice !

Kunder kan både få pakken leveret til en adresse eller vælge selv at hente den på posthuset/pakkeshop eller i Døgnposten.

Med over 900 udleveringssteder i hele Danmark er vi altid tæt på dig, som ikke ønsker at få det sendt hjem privat.

I vores handelsforløb / kurven, hjælper vi med at vælge den helt rigtige pakkeshop tæt ved dig!! Du trykker bare postnummer ind, og du ser nærmeste udleveringssted!!!

 

Ved betaling med kort påløber der et gebyr for transaktionen. Disse fremgår tydeligt i kurven og er typisk med danske kort nogle få kr.